*** САБОТА 04.04.2020 САЛОН МЕБЕЛ ЦЕНТАР И САЛОН СТРУМИЦА од 09:00h до 15:00h ***

Транспорт и монтажа

Југоекспорт Стил располага со сопствени тимови на транспорт и монтажа. Фирмата нуди транспорт и монтажа на своите клиенти низ цела Македонија.

Транспорт

Транспортот на производите се врши низ цела Македонија и истиот е бесплатен (види услови подоле). Транспортот на производите се врши до финалната дестинација, до просториите на клиентот. Транспортот на производите е бесплатен, доколку:

 • Вредноста на производите вкупно е поголема од 10,000 МКД.
 • Локацијата за испорака е достапна за товарни возила.
 • Производите се носат до 3ти кат.
 • Во случај испораката да е над 3ти кат, истата испорака е бесплатна, доколку просториите располагаат со лифт/товарен лифт и истите производи можат да се внесат во товарен лифт.

Во случај горенаведените услови да не се исполнети, тогаш за транспорт се наплаќа 1,000 МКД и 200 МКД од кат (за секој кат над 3ти).

Монтажа

Монтажата на производите се врши низ цела Македонија и истата е бесплатна доколку се исполнети следните услови:

 • Вредноста на производите вкупно е поголема од 10,000 МКД.
 • Монтажата е предвидена и означена за даден продукт (кај секој продукт на нашата веб страна е означено дали следува монтажа).
 • A.L.F., ITL
 • Alples, SLO
 • Artisan, BA
 • Calligaris, ITL
 • Camel, ITL
 • Cotta, LI
 • Cuborosso, ITL
 • Defra, EU
 • Diva Divani, ITL
 • Ekotrade, SLO
 • EU-H, EU
 • EU-S, EU
 • Faber, ITL
 • Forte, PL
 • Fortrade, SLO
 • Gicinque, ITL
 • Gorenje, SLO
 • Homage, TUR
 • Jugoeksport Stil
 • Mebel Trejd
 • MGM, SLO
 • Miotto Design, AUS
 • MZG, SLO
 • Natisa, ITL
 • Sleep+, TR
 • Status Italy, ITL
 • Top Sofa, ITL
 • WhiteOak, CH

* Бесплатен транспорт

Низ цела Македонија
 

* Бесплатна монтажа

Низ цела Македонија
 

+389 2 2580 050

Секогаш достапни за Вас