Saga Royal Sleeper    

Miotto Design, AUS
Кревет Сага со вклучена база и главонаслон (можност за нарачка по мерка). Цената е без душек, душекот се нарачува дополнително
ден. ден.
Д: 200 cm x Ш: 140 cm x В: 140 cm
Д: 200 cm x Ш: 160 cm x В: 140 cm
Д: 200 cm x Ш: 180 cm x В: 140 cm
Д: 200 cm x Ш: 200 cm x В: 140 cm
МУЛТИКОЛОР / БОЈА ИЗБОР
ШТОФ ЕКО КОЖА

Постави прашање

 • A.L.F., ITL
 • Alples, SLO
 • Artisan, BA
 • Calligaris, ITL
 • Camel, ITL
 • Cotta, LI
 • Cuborosso, ITL
 • Defra, EU
 • Diva Divani, ITL
 • Ekotrade, SLO
 • EU-H, EU
 • EU-S, EU
 • Faber, ITL
 • Forte, PL
 • Fortrade, SLO
 • Gicinque, ITL
 • Gorenje, SLO
 • Homage, TUR
 • Jugoeksport Stil
 • Mebel Trejd
 • MGM, SLO
 • Miotto Design, AUS
 • MZG, SLO
 • Natisa, ITL
 • Sleep+, TR
 • Status Italy, ITL
 • Top Sofa, ITL
 • WhiteOak, CH

* Бесплатен транспорт

Низ цела Македонија
 

* Бесплатна монтажа

Низ цела Македонија
 

+389 2 2580 050

Секогаш достапни за Вас