*** САБОТА 04.04.2020 САЛОН МЕБЕЛ ЦЕНТАР И САЛОН СТРУМИЦА од 09:00h до 15:00h ***

Начини на плаќање

Цените на сите производи во салоните на Југоекспорт Стил и на нашата веб адреса: www.jugoexportstil.mk се изразени во денари со вклучен ДДВ. Сите цени на нашиот веб сјат се изразени со попусти за 100% авансно готовинско плаќање. Доколку се одбере друг начин на плаќање тогаш Југоекспорт Стил го задржува правото на корекција на попустот.

Југоекспорт Стил го задржува правото за промена на цените, во согласност со политиката на компанијата, без известување за корисниците. Корекција на цената нема да биде извршена ако нарачката е прифатена. Купувачот се обврзува да ја плати цената, која е понудена во моментот на извршување на нарачката, независно од фактот што цената може да биде променета во меѓувреме.

Секој клиент на Југоекспорт Стил Е-Shop апликацијата може да избере еден од следниве начини на плаќање:

 1. ВО ГОТОВО / СО КАРТИЧКА (ПРИ ИСПОРАКА)
 2. КАРТИЧКА ONLINE
 3. ПРО-ФАКТУРА / ЖИРО

Нашата жиро сметка за плаќање во МКД е следна:

Фирма: Југоекспорт Стил доо експорт импорт Скопје
Адреса: Кеј 13 Ноември 2/6-22, 1000 Скопје, Македонија

Жиро сметка НЛБ Тутунска Банка: 210042813650166
Жиро сметка Стопанска банка Скопје: 300000000063765
Жиро сметка ПроКредит банка: 380100757201117
Жиро сметка Халк банка АД Скопје: 270042813650173

Купувањето можете да го остварите со следните платежни картички, издадени од било која банка:

 • Прифаќаме Visa
 • Прифаќаме Visa Electron
 • Прифаќаме MasterCard
 • Прифаќаме Mastero
 • Прифаќаме Diners
 • Прифаќаме American Express

Купување на рати

За своите ценети клиенти, Југоекспорт Стил овозможува и купување на рати во сите свои салони. Купувањето на рати е возможно со кредитните картички на НЛБ Тутунска Банка, Стопанска банка АД Скопје, Халк Банка АД Скопје и Диннерс Клуб Интернационал. Цените на артиклите за плаќање на рати остануваат непроменети, нивелација има само на попустите во зависност од бројот на ратите. Следната табела ги прикажува правилата:

НЛБ ТУТУНСКА БАНКА

 • 0 до 6 рати = Редовен попуст
 • 7 до 12 рати = - 5% од редовниот попуст
 • 13 до 24 рати = - 10% од редовниот попуст
 • 24 до 36 рати = 0% попуст

СТОПАНСКА БАНКА

 • 0 до 6 рати = Редовен попуст
 • 7 до 12 рати = - 5% од редовниот попуст
 • 13 до 24 рати = - 10% од редовниот попуст
 • 24 до 36 рати = 0% попуст

ДИНЕРС КЛУБ

 • 0 до 6 рати = Редовен попуст
 • 7 до 12 рати = Редовен попуст
 • /
 • /
 • A.L.F., ITL
 • Alples, SLO
 • Artisan, BA
 • Calligaris, ITL
 • Camel, ITL
 • Cotta, LI
 • Cuborosso, ITL
 • Defra, EU
 • Diva Divani, ITL
 • Ekotrade, SLO
 • EU-H, EU
 • EU-S, EU
 • Faber, ITL
 • Forte, PL
 • Fortrade, SLO
 • Gicinque, ITL
 • Gorenje, SLO
 • Homage, TUR
 • Jugoeksport Stil
 • Mebel Trejd
 • MGM, SLO
 • Miotto Design, AUS
 • MZG, SLO
 • Natisa, ITL
 • Sleep+, TR
 • Status Italy, ITL
 • Top Sofa, ITL
 • WhiteOak, CH

* Бесплатен транспорт

Низ цела Македонија
 

* Бесплатна монтажа

Низ цела Македонија
 

+389 2 2580 050

Секогаш достапни за Вас