*** САБОТА 04.04.2020 САЛОН МЕБЕЛ ЦЕНТАР И САЛОН СТРУМИЦА од 09:00h до 15:00h ***

Вработување

Вработување

Југоекспорт стил – како лидер на Македонскиот пазар во продажба на мебел, секогаш е во потрага на најдобар стручен кадар, што ќе го засили нашиот тим. Затоа ако ви се допаѓа нашата фирма, и сакате да станете дел од нашиот колектив, слободно испратете ни го вашето СV преку онлајн формуларот.

Негубете време, новото работно место е на чекор до вас!

Испратете ни порака

 • A.L.F., ITL
 • Alples, SLO
 • Artisan, BA
 • Calligaris, ITL
 • Camel, ITL
 • Cotta, LI
 • Cuborosso, ITL
 • Defra, EU
 • Diva Divani, ITL
 • Ekotrade, SLO
 • EU-H, EU
 • EU-S, EU
 • Faber, ITL
 • Forte, PL
 • Fortrade, SLO
 • Gicinque, ITL
 • Gorenje, SLO
 • Homage, TUR
 • Jugoeksport Stil
 • Mebel Trejd
 • MGM, SLO
 • Miotto Design, AUS
 • MZG, SLO
 • Natisa, ITL
 • Sleep+, TR
 • Status Italy, ITL
 • Top Sofa, ITL
 • WhiteOak, CH

* Бесплатен транспорт

Низ цела Македонија
 

* Бесплатна монтажа

Низ цела Македонија
 

+389 2 2580 050

Секогаш достапни за Вас