*** САБОТА 04.04.2020 САЛОН МЕБЕЛ ЦЕНТАР И САЛОН СТРУМИЦА од 09:00h до 15:00h ***

Проектирање

Проектирање

Имате нов дом кој сакате да ги опремите со мебел или сакате да го реновирате вашиот постоечки дом а немате идеја како тоа да го направите? Не грижете се, ние сме тука за да ви помогнеме да го дизајнирате и опремите вашиот дом со квалитетен и модерен мебел по ваша желба. Нашиот стручен тим ќе ви помогне да ги реализирате вашите соништа и да го претворите вашиот стан/куќа во ваш дом.

Со цел да ви помогнеме, потребно е само да не контактирате, а останатото оставете го на нас. Се разбира сите наши совети, проекти и идеи се бесплатни, нашето мото е да ви помогнеме да го направите вистинскиот избор. Нашите архитекти ќе ви понудат решенија кои ќе ги задоволат сите ваши барања, а истовремено ќе бидат функционални, практични и се разбира ќе бидат во рамките на вашите финансиски можности.

Со помош на современите програми кои ги поседуваме ќе изработиме детални скици, нацрти и се разбира 3Д анимации за да може да виртуелно вe внесеме во вашиот дом пред да го направите вистинскиот избор.

Повелете посетете не!

Испратете ни порака

 • A.L.F., ITL
 • Alples, SLO
 • Artisan, BA
 • Calligaris, ITL
 • Camel, ITL
 • Cotta, LI
 • Cuborosso, ITL
 • Defra, EU
 • Diva Divani, ITL
 • Ekotrade, SLO
 • EU-H, EU
 • EU-S, EU
 • Faber, ITL
 • Forte, PL
 • Fortrade, SLO
 • Gicinque, ITL
 • Gorenje, SLO
 • Homage, TUR
 • Jugoeksport Stil
 • Mebel Trejd
 • MGM, SLO
 • Miotto Design, AUS
 • MZG, SLO
 • Natisa, ITL
 • Sleep+, TR
 • Status Italy, ITL
 • Top Sofa, ITL
 • WhiteOak, CH

* Бесплатен транспорт

Низ цела Македонија
 

* Бесплатна монтажа

Низ цела Македонија
 

+389 2 2580 050

Секогаш достапни за Вас