*** САБОТА 04.04.2020 САЛОН МЕБЕЛ ЦЕНТАР И САЛОН СТРУМИЦА од 09:00h до 15:00h ***

Рекламации и поплаки

Рекламации

Во моментот на прием на производот/ите, должни сте истите да ги прегледате и веднаш да приговорите за евентувални надворешни оштетувања на производот/ите. Евентуалниот приговор треба да биде упатен на телефонскиот број од салонот од кој производот е купен и кај лицето кое ја врши испораката, во спротивно сите подоцнежни рекламации во однос на надворешни оштетувања на производот/ите нема да бидат прифатени.

Заедно со приемот на артиклите добивате и фактура-испратница, која сте должни да ја потпишете.

Секој производ, купен од салоните на Југоекспорт Стил, има соодветен гарантен лист и гарантен рок одреден од производителот. Гаранцијата нема да важи доколку:

 • Не e приложен доказот за купување (фискална сметка или Фактура-испратница)
 • Има обиди за поправка на производот од неовластени сервиси
 • Има оштетувања или дефекти настанати при неправилна употреба на производот
 • Има физички оштетувања на производот

Во случај на рекламација на даден производ, ве молиме на е-маилот: info@jugoexportstil.com.mk да испратите слики:

 • Фотографија од целиот производ
 • Фотографија од пакувањето (доколку истото го имате)
 • Копија од купопродажниот документ (заклучница)
 • Фотографија од местото на оштетување или проблематичниот дел
 • Опис за видот на рекламација

Нашите стручни лица во рок од 7 дена ќе ве контактираат со евентуалните понатамошни чекори во врска со истата рекламација.

 • A.L.F., ITL
 • Alples, SLO
 • Artisan, BA
 • Calligaris, ITL
 • Camel, ITL
 • Cotta, LI
 • Cuborosso, ITL
 • Defra, EU
 • Diva Divani, ITL
 • Ekotrade, SLO
 • EU-H, EU
 • EU-S, EU
 • Faber, ITL
 • Forte, PL
 • Fortrade, SLO
 • Gicinque, ITL
 • Gorenje, SLO
 • Homage, TUR
 • Jugoeksport Stil
 • Mebel Trejd
 • MGM, SLO
 • Miotto Design, AUS
 • MZG, SLO
 • Natisa, ITL
 • Sleep+, TR
 • Status Italy, ITL
 • Top Sofa, ITL
 • WhiteOak, CH

* Бесплатен транспорт

Низ цела Македонија
 

* Бесплатна монтажа

Низ цела Македонија
 

+389 2 2580 050

Секогаш достапни за Вас