Начини на плаќање

Цените на сите производи во салоните на Југоекспорт Стил и на нашата веб адреса: www.jugoexportstil.mk се изразени во денари со вклучен ДДВ. Сите цени на нашиот веб сјат се изразени со попусти за 100% авансно готовинско плаќање. Доколку се одбере друг начин на плаќање тогаш Југоекспорт Стил го задржува правото на корекција на попустот.

Југоекспорт Стил го задржува правото за промена на цените, во согласност со политиката на компанијата, без известување за корисниците. Корекција на цената нема да биде извршена ако нарачката е прифатена. Купувачот се обврзува да ја плати цената, која е понудена во моментот на извршување на нарачката, независно од фактот што цената може да биде променета во меѓувреме.

Секој клиент на Југоекспорт Стил Е-Shop апликацијата може да избере еден од следниве начини на плаќање:

 1. ВО ГОТОВО / СО КАРТИЧКА (ПРИ ИСПОРАКА)
 2. КАРТИЧКА ONLINE
 3. ПРО-ФАКТУРА / ЖИРО

Нашата жиро сметка за плаќање во МКД е следна:

Фирма: Југоекспорт Стил доо експорт импорт Скопје
Адреса: Кеј 13 Ноември 2/6-22, 1000 Скопје, Македонија

Жиро сметка НЛБ Туунска Банка: 210042813650166
Жиро сметка Стопанска банка Скопје: 300000000063765

Купувањето можете да го остварите со следните платежни картички, издадени од било која банка:

 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • Maestro
 • American Express
 • Dinners Club International
 • Прифаќаме Visa
 • Прифаќаме Visa Electron
 • Прифаќаме MasterCard
 • Прифаќаме Mastero
 • Прифаќаме Diners
 • Прифаќаме American Express

Купување на рати

За своите ценети клиенти, Југоекспорт Стил овозможува и купување на рати во сите свои салони. Купувањето на рати е возможно со кредитните картички на НЛБ Тутунска Банка, Стопанска банка и Диннерс Клуб Интернационал. Цените на артиклите за плаќање на рати остануваат непроменети, нивелација има само на попустите во зависност од бројот на ратите. Следната табела ги прикажува правилата:

НЛБ ТУТУНСКА БАНКА

 • 0 до 6 рати = Редовен попуст
 • 7 до 12 рати = - 5% од редовниот попуст
 • 13 до 24 рати = - 10% од редовниот попуст
 • 24 до 36 рати = 0% попуст

СТОПАНСКА БАНКА

 • 0 до 6 рати = Редовен попуст
 • 7 до 12 рати = - 5% од редовниот попуст
 • 13 до 24 рати = - 10% од редовниот попуст
 • 24 до 36 рати = 0% попуст

ДИНЕРС КЛУБ

 • 0 до 6 рати = Редовен попуст
 • 7 до 12 рати = Редовен попуст
 • /
 • /
 • A.L.F., ITL
 • Alples, SLO
 • Artisan, BA
 • Calligaris, ITL
 • Camel, ITL
 • Carmen, EU
 • Cotta, LI
 • Diva Divani, ITL
 • Ekotrade, SLO
 • EU-H, EU
 • Faber, ITL
 • Forte, PL
 • Fortrade, SLO
 • FRPGS, FR
 • Gorenje, SLO
 • HMM, BIH
 • JDirect Group
 • Jugoeksport Stil
 • Kras Oprema, SLO
 • Mebel Trejd
 • MGM, SLO
 • Miotto Design, AUS
 • MZG, SLO
 • Natisa, ITL
 • Natuzzi Ed, ITL
 • Skerjanc, SLO
 • Sleep+, TR
 • SOFO, EU
 • Top Sofa, ITL
 • WhiteOak, CH

Бесплатен транспорт

Низ цела Македонија
 

Бесплатна монтажа

Низ цела Македонија
 

+389 2 2580 050

Секогаш достапни за Вас